Ovo je demo trgovina. Narudžbe neće biti obrađene niti naplaćene. Molimo za strpljenje, biti će super!

Joyetech eGo AiO quick start kit, 1500 mAh, crno-sivi

220,00 kn
Dostupno
SKU
jaio003

Joyetech AiO - sve u jednom.

Odličan izbor za početnika.

Joyetech AiO (All in One) - sve u jednom

Uređaj sve u jednom znači da se isparivač ne može odvojiti od ostatka uređaja.
Je li to dobro? Jeste. Takav uređaj ima mnogo prednosti i, za ovaj uređaj, samo jednu manu: ako padne i slomi se, morate kupiti cijeli novi jer se staklo tanka ne da promijeniti. (teoretski bi moglo, ali je neisplativo i dijelova nema)

Dakle, nemojte da Vam se slomi.

Joyetech je, inače, jedna od najpoznatijih i najstarijih marki na tržištu. Ističu se kvalitetom izrade uređaja i trajnošću uređaja. (uz pravilno korištenje)

Grijači koriste vatu kao fitilj, tako da OBAVEZNO prije prvog korištenja svakog grijača treba izravno u grijač nakapati 5-6-7 kapi tekućine da bi se vata natopila tekućinom i povukla dalje tekućinu iz tanka.

Nikako ga nemojte prepuniti. Neke verzije imaju oznaku "max" na tanku, odnosno na kućištu pokraj prozora tanka (na crnoj se najslabije vidi), a one koje nemaju su dvobojne i njima je ta oznaka crta gdje graniče boje. Ako prepunite tank, kad budete stavljali poklopac s grijačem nutra, prelijat će Vam se tekućina ILI (ako niste jako pretjerali) neće, ali neće niti moći fitilj (vata) povući tekućinu u grijač. U tom slučaju može doći do Dry hita (iliti zagorenog okusa) pa ODMAH treba prekinuti parenje i otvoriti i zatvoriti tank te povući nekoliko puta na prazno. Ako ste to na vrijeme napravili, grijač neće biti oštećen i moći će se dalje koristiti normalno.

Standardno, grijači traju prosječno 2 tjedna do mjesec dana, no to nije garancija. Proizvođači jamče SAMO da je grijač ispravan kad ga kupite. Čim ste ga stavili u isparivač (uređaj) jamstva nema.

Koliko će stvarno grijač držati ovisi o mnogo faktora, uključujući: koliko se pari, koja tekućina se pari (lošije tekućine ostavljaju više taloga, kao i neke dobre, a što ovisi o aromi; u 90% slučajeva vrijedi da svijetle tekućine manje talože, ali ni to nije sigurno jer loše tekućine talože bez obzira na "tamnost", a neke svijetle tekućine su napravljene od prirodnih aroma koje imaju više taloga).

Procjena trajanja grijača rađena je za osobe koje koriste relativno čiste, kvalitetne tekućine, i pare max 10ml/3dana.

Jamstvo na uređaje je 3 mjeseca od dana kupnje. Za detalje pročitajte naše jamstvene uvjete.

Kapacitet baterije: 1500mAh
Kapacitet spremnika : 2ml
Širina: 19mm
Dužina: 118mm

Pakiranje:
1 x Joyetech eGo AIO Body
2 x BF SS316-0.6ohm grijač
1 x Plastični spiralni usnik
1 x prozirni usnik
1 x USB kabel

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Joyetech eGo AiO quick start kit, 1500 mAh, crno-sivi
Vaša ocjena
Copyright © 2018 Nubillum d.o.o. Sva prava pridržana.