Ovo je demo trgovina. Narudžbe neće biti obrađene niti naplaćene. Molimo za strpljenje, biti će super!

Joyetech eGo AiO quick start kit, 1500 mAh, crni

220,00 kn
Dostupno
SKU
jaio002

Joyetech AiO - sve u jednom.

Odličan izbor za početnika.

Joyetech AiO (All in One) - sve u jednom

Uređaj sve u jednom znači da se isparivač ne može odvojiti od ostatka uređaja.
Je li to dobro? Jeste. Takav uređaj ima mnogo prednosti i, za ovaj uređaj, samo jednu manu: ako padne i slomi se, morate kupiti cijeli novi jer se staklo tanka ne da promijeniti. (teoretski bi moglo, ali je neisplativo i dijelova nema)

Dakle, nemojte da Vam se slomi.

Joyetech je, inače, jedna od najpoznatijih i najstarijih marki na tržištu. Ističu se kvalitetom izrade uređaja i trajnošću uređaja. (uz pravilno korištenje)

Grijači koriste vatu kao fitilj, tako da OBAVEZNO prije prvog korištenja svakog grijača treba izravno u grijač nakapati 5-6-7 kapi tekućine da bi se vata natopila tekućinom i povukla dalje tekućinu iz tanka.

Nikako ga nemojte prepuniti. Neke verzije imaju oznaku "max" na tanku, odnosno na kućištu pokraj prozora tanka (na crnoj se najslabije vidi), a one koje nemaju su dvobojne i njima je ta oznaka crta gdje graniče boje. Ako prepunite tank, kad budete stavljali poklopac s grijačem nutra, prelijat će Vam se tekućina ILI (ako niste jako pretjerali) neće, ali neće niti moći fitilj (vata) povući tekućinu u grijač. U tom slučaju može doći do Dry hita (iliti zagorenog okusa) pa ODMAH treba prekinuti parenje i otvoriti i zatvoriti tank te povući nekoliko puta na prazno. Ako ste to na vrijeme napravili, grijač neće biti oštećen i moći će se dalje koristiti normalno.

Standardno, grijači traju prosječno 2 tjedna do mjesec dana, no to nije garancija. Proizvođači jamče SAMO da je grijač ispravan kad ga kupite. Čim ste ga stavili u isparivač (uređaj) jamstva nema.

Koliko će stvarno grijač držati ovisi o mnogo faktora, uključujući: koliko se pari, koja tekućina se pari (lošije tekućine ostavljaju više taloga, kao i neke dobre, a što ovisi o aromi; u 90% slučajeva vrijedi da svijetle tekućine manje talože, ali ni to nije sigurno jer loše tekućine talože bez obzira na "tamnost", a neke svijetle tekućine su napravljene od prirodnih aroma koje imaju više taloga).

Procjena trajanja grijača rađena je za osobe koje koriste relativno čiste, kvalitetne tekućine, i pare max 10ml/3dana.

Jamstvo na uređaje je 3 mjeseca od dana kupnje. Za detalje pročitajte naše jamstvene uvjete.

Kapacitet baterije: 1500mAh
Kapacitet spremnika : 2ml
Širina: 19mm
Dužina: 118mm

Pakiranje:
1 x Joyetech eGo AIO Body
2 x BF SS316-0.6ohm grijač
1 x Plastični spiralni usnik
1 x prozirni usnik
1 x USB kabel

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Joyetech eGo AiO quick start kit, 1500 mAh, crni
Vaša ocjena
Copyright © 2018 Nubillum d.o.o. Sva prava pridržana.